22.10.2015 15:01

Finským policistům bylo nařízeno Státním policejním ředitelstvím země, aby veřejně neidentifikovali migranty podezřelé z trestných činů, kvůli obavám, že by to podpořilo „rasistický“ odpor proti vlně žadatelů o azyl vstupujících do Skandinávie.

Nové nařízení, o kterém informovaly finské noviny Iltalehti.fl, je navrženo tak, aby se zabránilo „negativním“ postojům proti žadatelům o azyl, stejně jako zachování „zákona, pořádku a pocitu bezpečí, „ tím, že se neradikalizují místí obyvatelé, kteří nesouhlasí se vstupem migrantů do země.

Zatajováním informací o podezřelých migrantech, doufá policejní rada, zločiny spáchané žadateli o azyl „nevzbudí hněv“.

Nařízení znamená, že tiskové zprávy nebo prosby o veřejnou pomoc při identifikaci podezřelých osob nebudou obsahovat údaje identifikující podezřelého jako migranta, takže bude snazší pro zločince a násilníky vyhnout se detekci.

Tento krok je obzvláště pozoruhodný vzhledem k alarmujícímu počtu znásilnění, ke kterým došlo v okolí uprchlických táborů, jakož i ohromující epidemie počtů znásilnění ve Švédsku, za které jsou z velké části zodpovědní muslimští přistěhovalci.

Jak jsme již dříve upozorňovali, německé úřady také zakrývají zločiny spáchané migranty.

Minulý měsíc se ukázalo, že policie v Německu mlčí o spoustě znásilnění zaměřených na děti, kterých se dopouštějí muslimští migranti, ve městě a okolí uprchlických táborů, aby nedošlo k „legitimizaci kritiků masové migrace.“

Německá televizní stanice ZDF také odmítá zveřejnit kriminální příběhy o muslimech podezřelých ze znásilnění, protože, podle šéfredaktorky Iny-Maria Reize-Wildemannové, „nechceme rozdmýchat nepříznivou situaci a šířit špatnou náladu. Migranti si to nezaslouží.“

Německá vláda také spolupracuje se společností Facebook na programu cenzurovat protimigrační příspěvky. Na tuto iniciativu dohlíží Anetta Kahane, bývalá informátorka Stasi, oficiální tajné policie bývalé komunistické vlády východního Německa.

Zdroj

Diskusní téma: Finsko: Tiskové zprávy nebo prosby o veřejnou pomoc při identifikaci podezřelých osob nebudou obsahovat údaje identifikující podezřelého jako migranta, takže bude snazší pro zločince a násilníky vyhnout se detekci.

Datum: 22.10.2015

Vložil: Quintus

Titulek: Násilí páchané na autochtonním evropském obyvatelstvu

má požehnání a potřebné krytí ze strany globalistické mafie. Likvidace původních evropských národů je cílem. Už nyní dochází ke krytí masového znásilňování a kriminálních činů "nové eurošlechty". Všichni odpovědní činitelé dobře vědí, že skutečných uprchlíků je do 20%, skutečných Syřanů snad ještě méně. Mají informace, že tuto migrační vlnu organizují a provádějí ve shodě koordinovaně turecké úřady, neziskovky financované Sorosem a dalšími mafiánskými organizacemi, saudskými fondy, evropskými lokajskými politiky zasvěcenými do plánu destrukce evropských národů prostřednictvím islamizace, multikulturalismu, homosexualizace a "lidskoprávní" fašistické agendy zaměřené primárně proti homogenní národní pospolitosti v jednotlivých zemích. Vítězství těchto zvrácených plánů neznamená nic méně než totální devastaci a likvidaci i našeho národa, jakož i ostatních evropských národů. Je to satansky temný a zvrácený plán, který v historii Evropy nemá obdoby. Je neuvěřitelné, že malá skupina finančních oligarchů usilujících o světovládu si dovoluje zotročovat a vyhlazovat celé národy pod falešnou záminkou pomoci "uprchlíkům", kterým oni sami aktivně ničili jejich domovy.
Musíme všemi silami bránit jejich záměru a nedovolit rozvrat naší země prostřednictvím nepřátelské kultury a ideologie! Je to naše svaté právo a povinnost! Kdykoli se nějaký národ vzepře, padají masky a vlídná beránčí roucha se trhají a pod nimi se objevují vlčí tesáky. Pozorujte jejich lži, nevěcnost a faleš!

Přidat nový příspěvek